Wednesday, 1 June 2011

about us

assalamualaikum~ di sini saya ingin menceritakan serba sedikit tentang kelas kami...(npe terskema plak nihh)., 1st skali, klas kami terdiri drpd 17 puteri2 yg cantik molek(ahaks~) bsama 3 org jejaka yg shy2 cat gtu..(calon2 suami mithali),x seimbang lgsung ratio nyer..tp xpelah kmi hepi just the way it is~ kelas ni mengambil sume subjek sains: fizik, kimia, bio dan addmath, subjek2 teras: bm,bi,sejarah,mmode.. tp tp! ade yg special kes ambil syariah+pqs+arab, ade jugak yg ambil PAI+arab, ade jugak yg ambil geog n ade jugak yg ambil 9 subjek jer.

bermacam asam ragam di klas ni, ade yg neutral,hyper,active,passive,crazy,no-effect type, invisible(?) type pn ader~
our homeroom teacher pn brutal orgnye,sporting gtu~


itu je kot utk post kli ni~ more to come! tata~ ma'assalamah~ilal liqa'..

2 comments:

  1. kelas korang sama dengan kelas aku kat temerloh ni ha..
    kelas aku 3 orang jugak jejakanya..
    tp xlehla nak panggil jejaka terakhir malaya.. sbb chinese.. haha
    tp girls ramai.. 30 orang (10 kali ganda tuh)

    apa-apa pun.. syabas diucapkan.. kelas kita berjaya membenarkan hasil satu kajian yang menyatakan kaum wanita telah memonopoli bidang akademik sekarang nih..
    kuikuikui

    -syaza

    ReplyDelete
  2. benar, yg bertiga itulah yg plg setia, sbb bila dsuruh..wat ajer...

    ReplyDelete