Thursday, 23 June 2011

seram

hallooooo,,,kpd pare2 pembacer sume2,,
dis time aq nk citer sal spooky story kpd korang sume,,
kitorang nie sume tertanyer,,stat kitorang form 1 smpai skrg, sebelah kelas kitorng der tangga pstu tepi tu der tandas tp yg problem nyer knpe dipagarkan kn plak tmpt tu,,pagar besi plak tu,,bila tnyer cg,,mcm2 citer kitorang dgr,,tp tak tau lh btol k tak pe yg diceritakan tu,,ble cg citer mula lh rse seram sejuk kt kls tu,,tp pe pon,,stkt nie takdek pe2 lagi yg berlaku lh kt kls kitorg ,, antra slh satu mitosnye:
-ada suster ngesot kt tndas blkang tu...suster ngesot tu slalu kejar students, maka dpsglah pagar, bla suster ngesot tu nk kejar plajar lg da xbleh sbb kpala dia tsgkut kt grill tu.
-students zmn dolu kala jdkan tmpt tu sbg lepak port
-ada org mati sbb terjun dr ctu
-ada lukisan berhantu
satu lagi,,kt blkg kls kitorg tu,tmpt kitorang menempek nempek kertas cm der satu pintu tau,,tp dye tutup ngn papan,,kitorng tak tau pon der pe dlm tu,,agak menyeramkan lah jugak,,ye lah tbe jek der pintu blkg tu,,pstu plak g tutup,,klw korang nk tgk,,nie dia,,


adakah mitos2 itu benar? ataupun hanya silingnya runtuh? ataupun tempat pembiakan tikus yg termutasi?? pe kah sebenarnyer disebalik sume nie???

No comments:

Post a Comment