Friday, 3 June 2011

salam alaik~

assalamualaikum,,kepada para pembaca,,
aq nak story sikit bout our class..

dalam kelas kitorang major interested korea,,tapi der lah jugak yg tak berminat,,tapi selalunyer kalau dah termasok dalam geng kitorang nie,,der lah jugak yg terlekat ngan kpop,,ader jugak yg mmg giler2 punyer fan..
Dalam kalangan kitorang nie der artis yg kitorng minat like shinee,super junior, ft island, snsd, BEG,,cam2 ag,,tp der jugak yg juz minat gtu2 jek or suka dengar lagu dye jek,,
kalau macam der yg latest2 pasal story k lagu,variety show k,,dak nie punyer kje,MARYAM nie lah yg selalunyer mendownlod coz dalam kelas kitorng der yang stay kat hostel..maklomlh dak2 hostel tak dapat tgk tv(KBS), so nak tengok punyer pasal terpaksa lah downlod..
mesti kat sekolah, dalam kelas korang mesti der yg minat gler kpop kan? kan? kan?

sampai sini jek story pasal kelas kitorang,,
nanti kalau der story lagi, kami share kn bersama,,,


2 comments:

  1. aik? post ni semata2 nak memarketkan aku ker? tyvm...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete