Wednesday, 1 June 2011

our baju

salam kepada semua yang melawat dan membaca blog nie. Kami baru jek buat blog nie. Disebabkan kami semua nie satu kelas since form 4,,nama kelas kitaorg pon agak unik,so kitorg decided nak buat baju. dah lama dh kitorng plan tapi tak terbuat buat. Aq salah seorang diarah kan untuk mencari kedai untuk buat baju kitaorg. pernah sekali dak kelas kitorg,MARYAM. Dia hantar lah sample design nie kat satu kedai, sampai ke sudah kitorg tunggu lama giler, agaknya dalam sebulan gitu huh. Kata nak call or hantar email, takdek pon. CUEHHH!! Last skali cancell kan ajek ngan kedai tu. Bapok lama nyer. Baju nie di design kan oleh budak kelas kitaorg, namanya HANIF. Smat giler,,kalau korang tengok mesti terpegun,,cehwahhh,,dia suka giler melukis. inilah hasil lukisannya untuk diletakkan kat baju kitorg..



No comments:

Post a Comment