Monday, 27 June 2011

HaRi KoOp

ok...fuhh..bismillah..hari koop menjelma lagi..datangnye stahun skali jek(tu pon kalau skul nak wat hari koop pade tahon tersebot)...
hari koop, memang hari yg sangat best because (lets cekidaut):
1.x blaja!!! ni tipu kalau korang x ske...
2.bleh makan....kpd kaki makan kat skolah (kat dalam alpharizmi pon yg da macam jin ble jmpe mknn pon ade) ni la mase korang nak mlantak spuas2nye...tapi pastikan korang bawak duit scukupnya agar tidak perlulah anda brutang dengan along, angah dan len2...
3.competition...ni la mase kowang sme nak mnunjukkan bakat terpendam, terkunci, terendam mahupon bakat tersimpul mati korang...akan banyak la ptndngn2 pade hari ini (koop nak bagi adiah 2)...try2 la msok untuk mencbe luck..ne tau mng...yang penting enjoy...
4.bleh mengasah bakat meniaga korang....macam tahun ni, klas alpharizmi telah bercadang untuk membuke sbuah gerai menjual....ntah, ade kate nak jual kek, jual air la, jual org pown ade =.="..

yang pastinye hari koop mmng membawa banyak kegembiraan kepada ahli alpharizmi dan seisi smkjp...oleh itu, slalu2 la wat ari koop...3 tahon skali pon bleh..(banyak duit)..ape2 pon, enjoy ari koop yg bakal menjekma rabu ni (29 jun 2011) dan carik keseronokan anda sindri...ENJOY!!! :)...wassalam..

No comments:

Post a Comment